23 Augusti 2010

Hej hallå!
Fyllde ju år i torsdags! Fick massor med fina grejer! Är jättenöjd! Bl.a. en cykel (!!) av Mattias ♥ , klocka, lampor, filtar av mamma, pengar och presentkort,  Solsidan av Jimmy & Anna! Addicted! Småprylar, blommor etc. Tack allihopa!

Bilder kommer, är dock inte hemma. Jag och Mattias är hundvakter denna veckan då svärföräldrarna dragit iväg till Grekland =) Så inatt sov jag i en säng med tre hundar, mattias fick inte plats, haha. Och de ligger ju inte bredvid en utan på en :)

Det var jättemysigt att mamma kom o hälsade på mig ♥ . Vi har umgåtts, ätit massa gott och shoppat =) Även övningskört.
Efter det kungliga bröllopet mellan Victoria och Daniel har jag ju blivit lite av ett fan =) Kungafamiljen var i Örebro i helgen så jag tog mig dit, fastnade dock i folkhavet och kom inte loss, helt sjukt! Så jag missade dem.. haha. Snacka otur.

Nu ska jag äta min matlåda och kila ner till gymmet en sväng (första gången på evigheter! )


En gammal men jättebra låt med Kent. Dock hittade jag inget bra klipp med den utan bara live så det fick bli Lisa Nilsson istället =)

Dubbelmoral?

Sitter här och läser Aftonbladets söndagsbilaga med en artikel som lyder; "Så gick jag ner tio kg på 3 månader" samtidigt som det vankas småkakor i ugnen haha.
Frasen "jag kör igång imorgon" gör numera att Mattias bara skakar på huvudet, haha. Mig själv i ett nötskal.
Jag rör ju i allafall på mig plus att jag faktiskt fyller år i veckan =) (Bortförklaringarna haglar)

Har haft en underbar helg! Jobbade iofs på lördagen men på kvällen var vi på restaurangen Hellas i Örebro och firade Yvonne som snart fyller år. Efter det åkte vi hem till Mattias mormor med sambo och där bjöds det på massa godsaker! Mot slutet blev det groggar och hemma i Linde sen blev det lite vin =)

Efter mycket velande och beslutsångest igår så hamnade vi tillslut på Winnerbäckkonserten i Brunnsparken. Jag visste hela tiden att jag skulle ångra mig om jag inte hade gått! Och mycket riktigt så var det underbart!! Älskar denna fantasifulla och känslomässiga man (såklart inte mer än min egen). Med mig och Mattias var också Mattias bror Jimmy och hans trevliga kollega Linda =)


Update:Småkakorna blev sådär, haha. Ska nog göra nya imorgon =)
Nu har jag istället Pasta a la Bella i ugnen, mums!






Tjo så länge nu ska jag äta

Twice

En liten uppdatering..

Filmen var bra, man fick sig en funderare. Dock var den lite seg men helt klart sevärd.

Nu sitter jag och väntar på att Sex and the City ska börja på trean. Konstigt att man väntar på det när man har hela boxen hemma men det är något visst med att se serier på tv, haha. Och ändå så klipper de ju bort typ halva avsnitten :p

Funderar över en ny bloggdesign, det var ett tag sedan nu, när hösten närmar sig vill man alltid ut med det gamla och in med nytt nytt nytt!!

Imorgon har jag en ledig dag =) Betyder att jag ska träna, rensa hemma och göra lite ärenden på stan. Kul va? not..  När man väl är ledig så har man bara massa måsten.

 
Jag och lilleplutt Morris på en ö i Karlskrona ♥


MovieAddicted

Ikväll blir det film igen, Änglavakt. Den är gjord av Johan Brisinger som även har gjort Underbara Älskade som jag tyckte var skitbra =)

Film är verkligen en av mina största passioner, får liksom aldrig nog. Snittar nog minst 3 filmer i veckan.

Nu ska jag äta vattenmelon till filmen här, hörs!


Mikael Nyqvist och Isabella Scorupco!

All I want for Christmas..



Cavalier King Charles Spaniel. Synd att den alltid ser så ledsen ut men den är himla fin!

Idag har jag jobbat 10-19, är kalastrött! Efter det så har jag grejat lite med gardinerna här hemma. Ville ha lite höstigare känsla. Kan låta tråkigt men jag vill faktiskt ha höst nu (förmodligen bara för att man inte har semester längre) men jag vill dock inte att det ska bli vinter efter det utan då kan det hoppa direkt till vår. Avskyr allt krångel snö och kyla innebär.

Imorgon börjar jag inte förrens kl 13 så jag ska hinna om jag känner att förkylningen är i schakt. På torsdag är jag leeeedig!

Nästa vecka fyller jag 21 år och då kommer mamma till mig ♥

Nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig och sova lika tungt som törnrosa. Godnatt!

Black Eyed Peas



Nu ska jag ut och promenera till tonerna av, just det; Black Eyed Peas. Älska! Meet me halfway!
Ibland funderar jag på att bara tömma hela mp3n och fylla på med massa nytt. Man har så mycket gammalt skit som man bara bläddrar förbi ändå..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får bli en riktig glidardag tror jag för min 4veckorsförkylning vill inte försvinna.

Btw köpte jag en ny bikini igår på rea! :)

Happyface

Tjababbalabba!

Sitter här och är helnöjd med livet! Ledig i två dagar nu plus att jag upptäckt att det finns sockerfritt chokladgodis (naturgodis) som är jättegott!! Mmm!

Jobbat hela helgen så nu är jag lagom laddad för ledighet =)

Föröbrigt hatar jag getingar som är överallt i kakorna på jobbet. Kunderna undrar nog vem det är som skriker hela tiden??




Har förutom naturgodiset också köpt vindruvor och vattenmelon! Ikväll ska jag bara njuta framför tvn!

RSS 2.0