Inte ett moln

sa langt ogat kan na, inte en droppe regn pa flera dar! Med en glass i min mun o i sandaler av plast..
Sa kan man sammanfatta senaste dagarna. Det er dejligt!

Igar var forsta dagen sjalva. Vi skippade stranden och drog till Patong, tror vi var dumma nog och valja varmaste dagen for vi var sa svettiga. Dagen bestod av att vi at, gick pa marknaden, va pa patong gym och sedan var vi tvungna att kolla in farjan-hakans bar. Han var dar och det var ju kul :p Baren i sig var kanske inte sa mycket att hanga i julgranen men..  :p

Nu skulle jag har lagt upp bilder egentligen men glomde sladden.. sorry.

Sedan akte vi hem och sa spenderade vi kvallen pa stranden och spelade strandtennis vid solnedgangen. Mysigaste kvallen pa lange :) Pa kvallen var vi pa Calypso och at middag och lyssnade pa livemusik. Det var vi tva och pensionarerna. Det var superkul! Vissa ar helt galna.. Sedan akte vi till patong igen och festade. Att aka tuktuk over berg ar inte roligt. Forsta gangerna vi akte taxi har var vi livradda. Konstigt att man kan vanja sig vid det, de kor helt utan dess like.

Idag lag vi pa stranden lange. Det var jattestora vagor sa jag badar med cyklop sa slipper man saltvatten i nasan, haha. Vi har busat i vattnet hela dagen, brottats och kastat boll. Vi ar som smabarn vi tva :)
Med tanke pa att det blaser en del sa ser man ocksa en del maneter och de ar inte sma kan jag tala om! Men man ser de ganska val sa det gar bra. Fast ibland nar man badar sa kanner man att det sticker pa kroppen.. Vet inte om det ar manetdelar som flyter runt eller vad det kan vara.

Idag har vi atit flaskfile och potatis igen. Ungefar 100 kronor for oss bada :)

Imorgon byter vi hotellrum, igen haha. Nar vi bara bokar kortare perioder sa har de saklart inte rummen lediga hela tiden.
Vi far se hur vi gor da med stranden eftersom vi ska checka ut vid tolv. I overmorgon tror jag det blir Phi Phi islands om vi hittar nagot bra pris med speedboat.

Nu ska jag ga upp till Mattias och ha myskvall vid tvn. Han ar lite seg efter gardagen.. :)

Hoppas det ar bra med alla.

Ciao

Varma halsningar

Hej alla dar hemma. Forlat for en dalig uppdatering men jag har faktiskt haft en del att sta i. Har bara lite tid att skriva har sa jag skriver lite kort.

Vi har det jattebra! Stralande sol har vi haft varje dag bara enstaka skurar om kvallarna med vad gor val det?
Maten ar god (inte lika gott som svensk husman men det kittlar gott i kistan i alla fall). Mattias ater mest kyckling och cashewnotter, haha. Forsta tva veckorna nu sa har vi mest bara haft en typisk semester, sola, bada, ata gott och dricka nagon bars :) Vart hotell ar jattebra, billigt och bra service. Vi far himla god frukost ocksa. Det enda negativa ar val kackerlackorna som poppar upp pa vaggarna bakom sangen. Ni som kanner mig vet att jag inte ar nagon beundrare av smakryp :)

3 av 4 av oss har haft magproblem sa det har varit manga turer pa alla apoteken. En dag lag vi bara inne men det gor inte sa mycket for man orkar inte att vara i solen 24/7.

En dag akte vi longtailbat till Coral Island. Jag tror aldrig jag varit sa blot i hela mitt liv, haha. Efter en av de varsta batturerna nagonsin kom vi fram till denna ljuvliga o. Vit sand och djubla hav, precis som pa vykorten.
Vi kakade kyckling, drack fruktdrinkar och solade .

Vi har fatt bade fina och mindre fina bilder av thailand. For mig var det precis som jag trodde. Ett till ytan mycket vackert land men pa insidan kanske inte lika vackert. Kanns som manga turister blundar for det och det ar kanske det basta att gora. Mangfalden av thailandarna jobbar 15 timmar om dagen(!), det ar manga sma sota thailandskor som sitter och vantar pa att en gammal ackelgubbe ska fa ta for sig och att gubbarna ser sa nojda ut sen ?
Folket ar valdigt trevligt, nastan overtrevligt. Pa vissa stallen far de en att kanna sig som en kunglighet. Det later val trevligt men jag tycker inte om ifall de kanner sig underlagsna eller pa nagot satt mindre varda. Alla ar vi lika i vara ogon.

Jag vill inte lata negativ men om jag ska beratta om mina upplevelser sa tanker jag inte bara beratta om allt som ar bra. Det mesta ar valdigt bra och jag ar helnojd med semestern :)

Ikvall aker Felicia & Fredrik hem, det kommer bli tomt men jag tror att jag och plutten klarar oss. Vi kommer bo pa det hotellet vi bor pa nu i en vecka till sen far vi se vad som hander. Sedan har vi nagra dagar da vi kan aka nagon annanstans om vi vill innan vi drar Bangkok. Vi far se vad som hander helt enkelt :)
En sak som ar bestamt ar iallafall att vi ska aka till Phi Phi oarna. Jag skulle aven vilja ga pa nagon san har cabaret/show.

Igar var vi och at pa en lyxrestaurang. Jag och Mattias at flaskfile med adelostsas och sauterad potatis. Mm vilken smakupplevelse!
Imorgon ska nog jag och mattias skippa solen och ta en heldag med shopping i patong.

Nu ska jag ga upp till rummet och umgas med F&F innan de aker hem.
Hoppas det ar bra med alla dar hemma och att tempen hos er stiger ytterligare sa vi slipper frysa sa mycket nar vi kommer hem :)

Igar var vi och at pa en lyxrestaurang. Jag och Mattias at flaskfile med adelostsas och sauterad potatis. Mm vilken smakupplevelse!
Imorgon ska nog jag och mattias skippa solen och ta en heldag med shopping i patong.

Till vara familjer : Saknar och alskar er!
Till mina lasare: Ses snart!

har bor vi: http://www.hotel-mermaid.com/


Detta ar Karon Beach som vi latar oss pa hela dagarna!

RSS 2.0