Bye Bye!

Hallå!

Helgen har inneburit jobb, utgång i Örebro med Emelie, trevligt värre! :)

Igår hade jag extrema packningsproblem. 9 klänningar på 7 dagar, njaae kanske lite onödigt =)

Idag vid 18-tiden sitter vi på planet som tar oss mot Ayia Napa, Cypern!!

Vädret där beräknas vara ca 32 grader, jihhooo!
Hoppas vi att det håller sig så och att ni får en bra vecka hemma i Sverige =)


Hej då så länge!


Fullspäckat

Namen tjena!

Har haft en som man säger full-rulle-dag! Steg upp 5.15. Jobbade till 13. Ärenden innan resan på stan följde. Mathandling. Hem. Tvätta. Promenad. Laga soppa. Diska. Äta. Tv-mys =)

Nu kikar jag på Idol (obligatoriskt). Börjar inte förräns kl 13 imorgon så ikväll ska jag vara uppe lite längre, om jag orkar ;)

Resfebern börjar sakta men säkert krypa in på, har beställt lite grejer i taxfree'n idag också. Det blev lite makeup, alkohol, mp3grej och toblerone såklart!

Detta är kvällens proviant:



Update: Mina inlägg tar alltid en stund att skriva för jag håller på med massa andra saker samtidigt. Kollar nu på Berg flyttar in och återigen har jag fått bekräftelse om att Gunde Svan är en av våra mest klockrena legender genom tiderna!




Saturday

Sov rätt länge imorse efter en liten festkväll igår, vi var hemma hos Serpa och sen hos Henke, umgicks, drack lite gotte och så dansade vi litegranna, Felicia och jag =) Trevligt!

Nu ska jag ut på en promenad tänkte jag och i em/kväll ska vi förmodligen träffa Bella & Martin, var väldigt längesen nu! Ska bli skoj!

Lite mer än en vecka kvar... Längtar till solen ♥





Två bilder från igår, de enda jag hade haha. Inge vidare bra men det är bilder iaf! :)

Helgen är på ingång..!

Hello!

Idag har jag varit väldans aktiv! Började promenad med Erika runt lilla Lindessjön, hem och gjorde mig iordning, diskade och sen cykla iväg med en himla fart till jobbet=) Sedan dess har det varit fullt upp! På jobbet förbereder vi inför den stora dagen som är imorgon, vilket betyder Lindemarken. Då räknar vi med K-A-O-S om jag ska uttrycka mig milt =)

Efter min korta arbetsdag blir det den traditionella kålsoppan med tillhörande mys hos mina svärföräldrar och sen en sväng på marknaden!

Nu kikar jag på Idol och är trött på alla dåliga de visar.. Okej det var kul första året men lägg ner nu... Man vill ju se de som har talang och inte de som har brist på hjärnceller:p Nu visade de en som var skitbra bara för det, haha =)

Nu ska jag gnälla vidare och värma lite hallon i micron = bästa snackset just nu =) Har också hört att hallon innehåller något ämne som gör att man sover bättre, så har ni problem med sådant så ta en liten skål innan läggdags =)

Helgen kommer bli underbar!! Det kommer bli lite fest, umgänge och mys! Perfecto.

Ciao dåra!









Förslappad

Hejsan!

Idag gjorde jag knappt ingenting fram till klockan tre eller nåt. Har bara varit allmänt ledig och förslappad. När Mattias kom hem så gick vi en promenad, en sväng förbi hans föräldrar och sen hem. Och sen dess har jag suttit i soffan, haha. Imorgon ska jag vara aktiv som bara den =)

Har idag fått ytterliggare bevis på att världen är bra jäkla orättvis. Oskyldiga människor som drabbas, näe om det finns en Gud så går han nog på riktigt starka sömntabletter.

På tal om något roligare så har jag ikväll kollat på Biggest Loser och Lite Sällskap. Svenska versionen av BL är bra mycket bättre än den amerikanska då de bara skriker på deltagarna. Och Filip och Fredriks program är som vanligt klockrent. Lite drygt ibland men överlag trevligt =) Förövrigt så har jag ikväll också gjort något mycket välbehövligt; Fotbad=) Älskar't!

Nu ska jag gå o lägga mig jämte min sötnos och vår gäst, hunden Wilma ♥

Underbara Söndag!

Söndagar är en dag som ofta förknippas med ångest, måsten och tråkigheter bara för att måndagen oftast innebär jobb.. Men inte för mig, idag! För jag är ledig imorgon! :) Tänk att jag alltid blir så lycklig av att vara ledig.. Jag är nog ingen sann arbetare.

Idag har jag faktiskt jobbat, jobbat och sen jobbat lite till.. Det är tufft att jobba på kondis när man försöker undvika socker och godsaker när allting ligger framför en, HELA tiden. Speciellt när man jobbar helt själv en hel dag. Då är det jag & kakorna =) Men idag har jag varit ståndaktig. Tummen upp för mig! Direkt efter jobbet gick jag runt lilla Lindesjön, mycket skönt!

Sedan har jag inte gjort så mycket, pratat med min käre far har jag gjort =)

Nu har baby lagat köttfärssås så nu ska vi kika på om detta årets upplaga av Ensam Mamma Söker har något trevligt att bjuda på! :)

Kramohej.


Bild lånad av tv3.se

Skaaaaunefruar

Jisses vad ska man säga; Bunta ihop ett gäng bimbos, lägg till lite skånska och några bortskämda ungar så har du Skånefruarna som inte kan tanka när man haft körkort sen 1980? haha, vad elak jag är idag :p Men vissa människor undrar man hur de blev framgångsrika överhuvudtaget- Rika män...? Roligast av allt är ju att jag kollar på hela programmet, vad patetisk jag är =)

Förövrigt var det några riktigt bra på idol ikväll, favoriten var killen med gitarr och segelbåt =)

Måste ju visa vad jag har ätit ikväll (intresseklubben?) ;)


Imorgon kan det mycket väl hända att jag åker in en sväng till Örebro =) Lite grejer jag måste ha! :) hihi

Mindre än 20 dagar kvar...


Åh vad jag längtar! Sol, bad, fest, mat och massa mys med min älskling ♥




Seg-segare-segast

Hej!

Var uppe rätt så tidigt idag, vaknade vid åtta, av mig själv:) skönt..

När jag vaknade så insåg jag att gårdagens huvudvärk (feber?) fanns kvar och även lite halsont hade tillkommit..
Känns som att det är en del av livet nuförtiden- att väldigt ofta vara förkyld/sjuk :( Skit! Jaja nu ska jag inte sitta här och prata om tråkigheter.. Hade lite planer på att åka in till Örebro idag men jag kanske tar det imorgon istället om jag känner mig piggare.

Nu ska jag iaf ta en promenad och lämna en nyckel på jobbet så får vi se om jag får upp humöret med lite frisk luft =)

Usch vad jag känner mig laaaaat. Avskyr att fastna framför datorn/tvn varje gång jag är ledig! Fy skäms!

hej så länge!

The Blind Side

En av de bästa filmerna jag sett på bra länge! Grät mycket i början (man brukar väl gråta i slutet annars? ;) Sandra Bullock gör sitt livs roll och Quinton Aaron var inte dålig han heller!

Jag vet inte vad jag gör uppe. Har kännt mig konstig i huvudet sen jag slutade jobba idag. Mattias kände på min panna och tror jag har feber. Har ej någon febertermometer så jag vet inte om fallet är så eller inte :p Så nu måste jag nog krypa ner i sängen.. Puhuu :/







Mys

Nu ska vi dricka te med massa honung och titta på The Blind Side med Sandra Bullock, har bra feeling om denna filmen.

Imorgon är jag ledig så det kan mycket väl hända att jag skriver mer ikväll =)

Tjingtjong!

Yihoo!

Känner mig som en riktig fjörtis men nu börjar IDOL och det är så kul!


Haha

Kollar på Filip & Fredrik, de är ju helt sjuka! :p Kommer nog bli ett poppis program =)

Just nu är jag väldigt shoppingsugen! Egentligen har jag typ inga pengar eftersom det inte vart någon lön i augusti pga semestern men jag kunde ändå inte låta bli häromdagen.. Beställde lite grejer från eleven.se.. Nödvändigheter som jag kallar det :) Typ mascara, solpuder, tofsar som inte sliter på håret o ögoncreme =)

Nehe nu ska jag inte sitta här och tjattra nu blir det sängen. Börjar inte förrän tio imorgon men ska ut och gå innan så då lär man vara ute i god tid! En dag kvar sen är jag ledig igen.. Wiiihoo!

Citerar en viss person för att uttrycka mitt liv just nu: Life's Good! haha





Nu ska jag lägga mig och läsa Amelia (och nej, jag är inte 40 år) ;)

New week

Hej Bloggen!

Idag är det måndag (som ni förhoppningsvis vet? ), vilket för en gångs skull faktiskt känns jäkligt bra =) Har varit ute och gått runt Aspensäng, käkat lax och betalt lite räkningar. Ikväll blir det jobb till 19 och sen ska jag hem och kolla på Biggest Loser- Sverige. Har aldrig varit något fan av den amerikanska versionen men jag har goda aningar om det svenska =)

Nu är jag hungrig fast jag nyss åt. Jobbigt? haha.

Nu kommer det bli lite halvtråkiga veckor framöver men sen är det ju Cypern som gäller =)

Hoppas alla mår bra! <3


Min mamma gjorde en HOLE-IN-ONE igår på golfbanan, hon är BÄST!! <3

Sun/day!

Tjenare!

Här är det bra, har haft en riktig slapphelg med Mattias =) Har kollat två filmer; The Book of Eli och The Bounty Hunter. Förstnämnda var bra och tänkvärd, andra kunde lika gärna kvittat :p

Idag ska vi gå en promenad, sen ska jag kika om det finns någon tvättstuga, tvättkorgen är liksom överfull!

På tisdag börjar IDOL!! Vem är mer glad än jag för det?




Nu tar jag helg!

Utmattad efter en veckas arbete, nu ska jag ha en riktig myshelg med min älskling, det var så längesen!!

Adios så länge!

Snabbis

Tjotjingalong!

Här är läget bra förutom att när jag var ute och gick med Erika imorse så vrickade jag till foten lite lätt. Har haft lite småont hela dagen men har ju jobbat och varit igång som vanligt.. Men det är bara så seeegt, jag vill ju komma igång med träningen nu till helgen när jag är ledig! Hatar mina fötter.

Ikväll har jag jobbat och sen har vi kollat på tv och ätit mat med svärförldrarna.. Fick kanongod potatisgratäng med kassler och bacon... Mmm!

Imorgon är det fredag, jipppppppie!!!



Goodbye

Då stänger vi fönstren, hämtar duntäcket längst in i garderoben, laddar upp med ljus och en kopp varm te och tackar för sommaren för i år. Sommaren har gått hiskeligt fort, semester bara flög iväg och resterande vet jag inte vart det tog vägen.. Idag är det 1 september och jag gillar't =) Hösten känns alltid som en nystart på alla sätt och vis. Hösten kommer innebära jobb, träning, kärlek, cypern, massvis med schyssta program på tv och mysigt höstmode!

Just nu är jag sjukt trött, lyckades även försova mig igår- kom dock inte många minuter för sent :p
Nu har vi flyttat hem efter veckan som hundvakter och det känns rätt så skönt, har ju varit jättemysigt med alla hundarna men nu kan jag gå tillbaka till mina vanliga rutiner =)
Svärföräldrarna har kommit hem välbevarade så det känns ju skönt :)

Ikväll har jag lagat kantarellfyllda biffar med dunkelpasta och specialsås :) Även ugnsgratinerade grönsaker, mycket gott. Mattias och jag bestämde oss för att ha "gottiskväll" och jag bad honom köpa Carte'dors Straciellaglass, han kom hem med Tofuglass. Laktos/mjölfri och kalorisnål. haha. Smakade inte riktigt som jag hade tänkt mig när jag bad om Straciella. Men baby visste ju inte (och killar är inte så duktiga på att läsa på förpackningar) han sa "men den såg ju så god ut på bilden" :) haha pluttis Love!

Imorgon blir det morgonpromenad med mina go'a kollega Erika (måste även tilläga att hennes kalastrevliga lillasyster Emelie börjat jobba hos oss, yaajj! )
Jobb tors, fre och sen är jag ledig!!! :) Då ska jag ha mys och träningshelg med min älskling!

Nu ska ja sova. Tjingaling!


RSS 2.0