Gör min dag

En gammal idol som jag fått upp ögonen för igen, lite utav ett musikgeni skulle jag vilja säga.
Att han dessutom verkar vara störskön gör det inte sämre. Äger hela nya programserien Så mycket bättre!

Det är såklart Petter jag snackar om!


En vinare varje kväll är så långt ifrån nyktert

Just nu representerar jag de överarbetade, trötta & tråkiga människorna. Nästan döör av min längtan till onsdagens ledighet!


So long, nu ska jag laga mat och sen ska jag dricka lite vin för det är jag värd!


Dagens åsikt!

Jag har inte tänkt på det förut men nu när jag har tittat på både Biggest Loser och I form med Anna Anka så har jag insett hur inkompetent och taskig Anna Anka är, i programmet pushar hon inte deltagarna på ett positivt sätt utan det känns mer som att hon är sarkastisk och skadeglad. Plus att hon ser det som en perfekt chans att framhäva sig och sin kropp. "-Jag är 38 år men jag är bara 16 år på insidan". Men Ankan, programmet handlar inte om din kropp utan att du ska hjälpa de som inte är lika nöjda med sin.

Tacka vet jag Tanja Djelevic, det måste vara världens bästa och mysigaste personliga tränare, så himla snäll men samtidigt så peppande!

Plus att Tanja har en mycket sundare och snyggare kropp att föregå gott exempel med! :)






Åh vad jag är töntig som sitter och irriterar mig på sånt här men jag ogillar verkligen elaka människor.

Idag har jag inte hunnit med någonting förutom att ha jobbat och varit på ett informationsmöte:p

Åh vad jag längtar till nästa helg...!
Nu är det Desperate Housewives att se fram emot i alla fall :)


Små saker, hög mysfaktor

Tjeeena! =)

Helgen har varit bra, lugn framför allt! Har inte gjort så himla mycket förutom att jag var ute på avtackning med jobbet i lördags.

Här kommer lite av mina senaste bilder jag hade på kameran;


För några dagar sedan (kom inte ihåg när :p ) så hade vi tacomys!

Lägg märke till min älskade dass-lykta! ♥ 

Några från jobbet


Jag åt klassikern fläskfilé Oscar


En äkta fettobild från Cypern :) Mina fingrar ser extremt stora ut? haha
Bara för att påminna mig själv att jag är duktig som varit nyttig hela dagen haha.

Nu kommer det bli himlans mycket jobb ett tag framöver pga byten på jobbet. Men det är bara att bita i för sen kommer jag vara ledig en del =)

Nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig tidigt för en gångs skull


Eat Pray Love

Så hette kvällens film( sv: Lyckan, kärleken & meningen med livet ) som jag och min vän & kollega Anita var och såg ikväll. Filmen var lite halvseg emellanåt men väldigt högt betyg för skådespeleriet, vackra platser och att man fick sig en liten tankeställare och ett och annat gott skratt =) Julia Roberts leende bländar en lika mycket nu som i Pretty Woman även om hon har gjort något konstigt med läpparna? haha.



Oj, nu är klockan sådär mycket igen. Imorgon blir det morgonpromenix, jobb och sedan Mary Kay- party hos Anna.

Sleep tight.

Världens Bästa!

Ojdå! Nu var det ett tag sedan jag var här igen :p

Helgen innebar jobb både lördag och söndag men jag hade det också väldigt bra =)
I lördags när jag kom hem hade Mattias(♥) städat hela lägenheten, fixat mat och köpt en present till mig. Bortskämd? Jode =) Bättre pojkvän kan man leta efter :) Som det sanna SATC-fan jag är var detta presenten:





Ett utdrag som jag lånat av adlibiris:

The Carrie Diaries är den första boken av två om Carrie Bradshaw, känd för miljoner människor som huvudpersonen i Sex and the City. Carrie - en småstadstjej som längtar till New York - ska just börja andra året på high school. Tills nu har hon varit supertajt med sina tjejkompisar, men så gör Sebastian Kydd entré och allt ställs på ända.

Med karaktärer som sätter sig direkt är The Carrie Diaries historien om hur en helt vanlig tjej blir självständig, hur hon utvecklas till en skarp skribent. Vi får träffa hennes familj, lära känna hennes bakgrund och vi får veta hur det gick till när hon började skriva.


Nu har jag något att göra när jag inte kan somna ;)

När jag har varit ledig nu i 2 dagar så har jag inte behövt göra speciellt mycket, allt var ju gjort =) Så det jag har gjort nu är att jag i princip legat isolerad i soffan och haft Gossip Girl maraton, nu längtar jag nästan  tillls det är slut, börjar bli lite för mycket haha =) Dock har jag även utfört några promenader och lagat lite mat =)

Är som vanligt sjuuukt shoppingsugen och det som jag hittar på internet råkar alltid vara svindyrt eller också så befinner det sig i ett annat land så istället frakten blir svindyr :p

Nu ska jag bara jobba i några veckor och sen får jag äntligen hem och träffa min familj i några dagar i alla fall =)

Just nu: Desperate Housewives



Höstpepp?

Shit alltså, nu är det verkligen höst. 7 oktober. Snart jul =) Det känns som att det har skett stora förändringar i vädret på bara en vecka. Löven ligger numera på marken och halsduk/scarf känns som ett måste!

Nu sitter jag och avnjuter min dagliga skål med hallon, mumsi!

Idag steg jag upp vid sju, va ut med Wilma, började tvätta. Sedan dess har jag grejat här hemma, i lådor och skåp och även rensat i garderoben litegrann =)

Cypern var en riktig myssemester rakt igenom=) Vi solade och badade varje dag, började dagen på stranden, sen åt vi lunch och oftast så avslutades solningen vid poolen. Temperaturen låg på minst +30 grader varje dag! En dag hade vi lite mulet men vad gjorde väl det ? ;) På kvällarna var vi såklart ute och åt massa gott (dock serveras det alldeles för mycket pommes frites i Ayia Napa, vill ju ha riktiga klyftisar ;) ), drack exotiska drinkar och några kvällar var vi även ute och shakade litegranna!  :)




Okej internet går alldeles för långsamt. Prövar igen imorgon :)


Home Sweet Home

Nu är vi hemma! Egentligen kom vi ju hem redan i måndagskväll men sen dess har jag bara jobbat och inte haft så mycket tid för bloggen helt enkelt ;)

Resan har varit superb! Bilder kommer senare ikväll förmodligen, så då kan jag berätta lite mera!

Idag och imorgon är jag ledig för att sedan jobba i helgen.

Idag har jag beställt Gossip Girl säsong 3, jag började ju titta på det senare än alla andra och missade därför när den säsongen gick på tv :p Det komiska är att enligt kanal5.se så börjar säsong 4 på söndag (!!) haha. Så i helgen får jag varva jobb med Gossip Girl- maraton. Mattias bara skakar på huvudet och tycker det är jättetöntigt! Haha. Egentligen är väl programmet till för fjortonåringar men när man börjar titta så blir jag liksom fast ;)

Just nu längtar jag mycket efter mina nära & kära i Karlskrona. Ska inte åka hem förräns i november så jag får hålla mig liite till ♥



Nu ska jag ut o gå en sväng innan tvkvällen börjar haha!


RSS 2.0