Onsdagsfart

Veckorna går så fort.. Snart är man 40.. :p

Idag steg jag upp vid åtta, käkade gröt och tog sedan en långpromenad.. Det var så vindstilla (då iaf) så jag var tvungen att stanna vid strandpromenaden och bara njuta av den vackra bilden när träd och små stugor speglades i sjön. Älskar morgonpromenader (dock inte den delen då man ska stiga upp ) :p

Sedan jobbade jag 13-19.. När jag kom hem var jag inte välkommen i köket.. Mattias hade lagat jättegod mat som en överraskning.. Mm! Har såklart kollat på Idol, det blir som ett beroende på höstkanten:) Sedan var det Oskyldigt dömd, åh älskar sådana program.. jag är lika rädd varje gång. haha. Usch, sen blev det ett riktigt äckelprogram.. haha. Fråga Olle- dokumentären, fast jag är väl äckligast som tittar på det.. Riktigt ofräscha människor som ställer upp må jag säga. Onanimaraton, ingeting för Linde.

Jobbar samma tid imorgon..Och på fredag åker vi:) Skönt med lite minisemester.

Förörigt tycker jag precis som juryn att Erik ska vinna idol !



Saknar min fina syster!

Godnatt kära vänner!


Den blonda kalufsen!

Hej & hå! Håret blev ljust och en aning oranget, sexigt va? Nä men jag tror de röda nyanserna försvinner snart..hoppas. Det var lite knivigt men tänk vad man kan göra själv :)

Har kollat på Idol.. Vet inte vad jag tycker egentligen.. Svårt. Så många bra i år. Mariette har jättebra röst men det här med flaxet med armarna bergriper jag inte riktigt. Erika bra likaså men lite halvmjäkig:p..Sabina kan bättre-fel låtval. Clara vet jag inte alls.. Känns som om rösten är lite tillgjord? Och hon med frillan är skön. Verkar vara sig själv och ger allt hon har :) Men vad vet jag? haha. Jag har ingen favorit bland tjejerna ännu.

De jag har reagerat mest positivt på är Erik, Kalle och Eddie. Erik- skitbra röst, klockren! Kalle- kommer nog kunna blomma ut ordentligt, också bra röst. Eddie- kommer ha förmåga att vara mångfaldig.

Det var en liten utvärdering där ja, skönt och tömma tankarna.

Förövrigt är jag beroende av Vem vet mest? Frågesport har blivit en stor hobby, ska jobba vidare på det:)

Imorgon jobbar jag, torsdag likaså.. Fredag bär det av till Tjörn.. :)

Är lite besviken på somliga människor.. När ska du vakna upp och inse vad du egentligen vill? Förändringar är inte alltid så bra..

Sov gott amigos. ;)

Bella


Kul jul

Hm.. Hade beställt skor för ett bra tag sen och väntat och väntat.. Och när de väl kommer så är det feeel! Skulle ha en klack på 10,5 cm och dessa saknade klack, haha.. Miss H&M?

Jag behöver färga håret och har färg hemma men jag vågar inte.. haha.. Har aldrig färgat "hela håret" själv, vill inte se ut som en bimbo när de blir superblondt i botten.. Men måste bli kvitt utväxten..

Senare ska vi fira Jimmy.. Jaja. Hörs kanske sedan om resultatet:)

Bella

Dagens Tips!

David Gray- Sail Away
Han har även andra supermysiga låtar:)
Var har du varit hela mitt liv?

Grattis till Jimmy som fyller 28 år idag!



Late Show

Fråga mig inte vad jag pysslar med när jag är uppe såhär sent :p..

Kände ett sånt sug så satte mig och kollade på Sex and the City-filmen för jag-vet-inte-vilken-gång...Blir så töntigt lycklig av den, så himla tjejig så det finns inte :)
Ikväll har jag och baby spelat Bingolotto, haha.. Gamla? Jag vann!.. Ingenting! Mattias vann en ny lott.. hm. Superjackpot? Yeah right.. De få gånger jag spelar så tänker jag alltid "aldrig mer".. Men ändå ligger hoppet kvar där, "någon gång kanske turen hamnar hos mig och millen åker in på kontot".. Keep dreamin.. Undrar alltid vilka det är som vinner egentligen, man hör ju aldrig talas om någon.. Typ norrlänningarna?

Igår var vi som sagt på Flickan som lekte med elden..Jag längtar redan till den kommer på dvd.. tror jag ska gå och se den en gång till..haha. Jag var så rädd så jag nästan skulle behövt blöja. Spännande och väldigt bra skådespelarinsatser, tummen upp!

Innan dess var vi och åt på Efesos, rekommenderas varmt!

Jaja nu ska jag sussa sött bredvid Mattias och Wilma som har varit hos oss idag <3

Bella


Snabbis!

Eftersom jag inte har så mycket inspiration för bloggen just nu så kommer här bara ett litet inlägg. Veckan har gått lika fort som vanligt.. Jobbat, igår var jag i Örebro med Felicia. Vi träffade också Elin där och åt lunch på la Baguette. (Nej, vi åt inte baguetter:) :p Sedan gick vi och kikade i affärer också.

Idag fick jag inget jobb, rätt skönt.. Har städat lite, rensat garderoben och lyssnat på gamla godingar av madonna hela dagen:) Lagade också mat till baby när han kom hem, vår favorit.. :) Klassisk sej med kokt potatis, ägg och dillsås.. mmm:)

Imorgon är en efterlängtad dag:) Ska jobba och sen ska vi äntligen gå på Flickan som lekte med elden, har väntat ända sedan första filmen :) Lundholm & "Fellan" (haha) ska också med så då blir det nog en bit mat innan också..:)



Ikväll har jag suttit i fotbad, när man inte har badkar längre får man ta vad man har:)

Nu ska jag greja vidare här.. Trevlig helg om vi inte hörs!

Bella 


Trött som aldrig förr

Har aldrig kännt mig så slut, jobbat må,ti,tors,fre,lör,sön! Jobbar även imorgon och dagarna efter det.. Kommer tillbaka som bloggare när jag känner mig utvilad, har inget över för någonting just nu..Allt känns som kaos när jag känner mig såhär.....

Bella

Suck

Somliga människor skulle man kunna strypa

Vi har det bra, vi här bak i soffan

Torsdag kväll. Jobbat, handlat, sitter nu bänkad framför tvn men baby och Wilma som vi lånat hem över natten, älskar de små djuren:)

Det har varit en bra dag som jag startade med en powerwalk men sen är jag också väldigt besviken på SJ! Över tusen spänn fram och tillbaka till Malmö är helt INSANE! Snälla Sverige ge dem lite konkurrens. Jag känner mig minst sagt begränsad. Jag vill ju träffa Cissi!

Imorgon är det Lindemarken här, det innebär kålsoppa och fullt upp på jobbet, men det är bara kul för då går tiden undan.. Jobbar även lördag och söndag men det kommer ju fler helger väldigt fort..

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med Wilma..trötter..

Bella

Höstseg ?

Halli hallå!

Här är det bra förutom att jag känner mig så seg, har gjort det länge nu tycker ja:(
 
Idag har jag varit ledig, sov till nio ungefär.. sen har jag bara gjort massa nytta! Handlat, tvättat, städat, roligt va?! Måste ta mitt liv ifrån vardagen någon gång.. men så är det när man blir vuxen:P

Sitter och tittar på ett gammalt topmodel avsnitt, konstigt att det är så kul och se sånt som man redan sett..i brist på annat kanske..

Felicia och Lundholm tog sig i kragen och bestämde sig för att följa med oss till Thailand, iaf i två veckor! Räkna med fest på de!! ;)

Jobbar heeeeela helgen nu, hur segt är inte det på en skala? Om jag får bestämma så blir det nog Flickan som lekte med elden i Örebro på lördag iaf..

Senare blir det matlagning, promenad, lägga in bilder från kameran, ev skicka lite till framkallning, sugen på att fräscha upp i våra ramar här hemma:)

Lagom jobbigt att hemsidorna jag är inne på bara krymper för varje knapptryckning, kan ju inte kolla något på facebook!

Bella

Candy Watch

Den här väcker ett stort vill-ha begär i mig!


Helgens sista dag

Hejhej!

I helgen har det hänt mycket, hade egentligen inte planerat någonting men det är ju då som det brukar bli sådär.

I fredags jobbade jag till tre. Sedan tog jag mitt andra kliv in på systemet, spännande det där, haha:)
Sedan cyklade jag hem och städade hela lägenheten som var full med damm efter bilning och annat..Fixade nya badrummet<3 På kvällen kom Felicia, Lundholm, Jimmy och Jansson.. Vi kollade på Idol, drack lite och bara umgicks..

På lördagen gick jag och baby till affären och hade sedan mysfrukost:) Städade, rensade och packade upp och så i princip hela dagen..Sedan åkte vi till Felicia och Lundholm o käkade pizza och festade. Häger, Matilda, Henke och Frida kom också, det var jättekul! Sjöng massa singstar, dansade och snackade.. Kom i säng ca 04.30 (!).. haha.. Jag som skulle hålla på och greja idag också vaknade av att Mattias väckte mig och sa "Bella, klockan är 3".. Panik! Men det gick bra iaf, har tvättat och så idag ändå:)

Jag och Mattias har haft mys och käkat varma mackor.. Glass oxå:p.. Imorgon är det tillbaka till verkligheten och ett hälsosamt liv..

Jobbar 6 dagar denna veckan..! Må, ti, tor,fre,lör och söndag! Är iaf ledig på onsdag, annars hade jag nog inte pallat.. Det tär ju lite på en att ha två jobb man hoppar emellan.. Man blir lite förvirrad ibland:)

Hoppas alla har en chillig söndag.

Bella

Home Sweet Home

Nu var vi hemma igen, härligt! :) Badrummet blev kanon.. Bilder på de kommer..


Då var man på igen!



Ikväll blir det rödvin som jag fick i födelsedagspresent, spännande:)

Sup & Svälj trevlig helg!

Lill-lördag?

Nja, känner mig inte alls speciellt festlig.. Huvudvärken som började i helgen hänger i fortfarande. Vaknade med tusen nålar i halsen och en kropp segare än ok-nättrabys godis..

Sitter här i sängen (madrassen) och lyssnar på Erik Hassle. Så bra!

Ikväll är det tvkväll igen.. Livvakterna, True Blood, Idol, fotboll, fråga Olle.. Haha. Frågan är vad man ska kika på..

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Väntar på baby men han kommer typ inte hem förren strax innan sju.. Då blir det hemlagat mos och korv, kittlar dödsfint i kistan:)

Jaja folks.. Hoppas ni är poppigare än jag för tillfället..

Bella

Måndag-hoppas veckan går fort..

Hejhej!

Sitter här och pillar med mina scheman.. Blir ju två jobb för mig i höst för er som inte visste det..
Vikariepoolen och Frosths konditori :)

Steg upp kl 8 idag.. Käkade frukost och gick sedan en powerwalk runt Aspensäng.. Handlade. Duschade. Städade lite. Börjar jobba kl 13 idag :) Så nu ska jag fixa lite lunch till mig här..

På fredag!! ;) Längtar efter att inreda vårt nya badrum....

Ledig i helgen.. Då ska jag mysa med min älskling. Det var längesen:)


Hejsvejs!

I fredags var jag och Mattias i Örebro, gick på stan, tog sprutor, tittade på bio och åt massa mat:)

Vi såg nya Beckfilmen.. Skådespelarinsatserna var bra men övriga filmen var sådär.. Inte så bra handling.
Men det var mysigt i Örebro iaf!:)

Igår jobbade jag från 7-16.. Mycket folk.
Sedan åkte vi och kollade på badrummet.. Nästan klart.. Allt kakel är uppe. Åh nästa fredag <3

Sedan så kollade vi på Taken för andra gången, så himla bra.. Sedan var det fotboll Sverige - Ungern.. Sverige ledde med 1-0 sen pga av taskig domare vart det 1-1.. Matchen närmade sig sitt slut och alla var nere.. Zlatan gör mål i 93e minuten.. Självklart skriver alla tidningar om honom idag fast han inte var speciellt bra i övriga matchen.. Typiskt.

Sedan kollade vi på Twilight igen typ fjärde gången. Sedan somnade jag och gick o la mig.. :9

Nu idag har vi ätit räkmackor till frukost sen nu blir det rensning av Bosse o Yvonnes vind.. Får se hur det slutar..

Idag är det tv- söndag! Jihooo!
Ny säsong av Top Model, Ensam mamma söker och sedan filmen Den utvalde. Sistnämnda är förövrigt jättebra.. Har jag för mig..haha

Nyinköp

Har ju glömt berätta vad jag handlade i tisdags..

Nitar är ju höstens stora trend (tillsammans med fula sammetskläder) så jag kände att jag skulle vara med liite i svängen iaf..

Örhängen från JC faktiskt

Ny handväska! :)

Nitskärp som funkar till det mesta

Tröja med nice rygg från VERO MODA


Segis

Hej hej.. Vaknade inte nu men det var inte längesen kan jag tala om :p haha.. Skönt och ligga och dra sig när man är ledig.

Nu är det dags för en promenaden, lär ju röra på mig om jag ska sitta här sen:)


ZzZzz..

Gjorde en film som inte gick och lägga upp..men men

Jag är iaf half awake, half asleep så jag säger tack oc h adjö för ikväll

Om ni kollar

längre ner nu på bloggen så har jag fyllt ut med mer bilder från Karlskrona i JULI!

Check it out!

Städdag & Tvkväll

Tjabba!

Det blev sent, som vanligt.. Men det är så mycket som ska hända hela tiden..

Hur min dag har sett ut?

PromenadmedhundarnaHundduschningochföningsomtogca2timmar
TvättatkläderStädathelahusetSlingatmitthårVaritiaffärenTittatpåtvv

Då fick ni veta det! :)

Åh har kollat på Livvakterna andra avsnittet, det är bra.. Men något som verkligen är bra är TRUE BLOOD!! Åh.. Tycker det är lite väl mycket sex med i serien, blir så trött på det..haha.. Men annars är det skitbra! Det är samma spänning som i Twilightfilmen.. Hörde att det tydligen var Twilight som fått inspiration från True Blood och inte tvärtom. True blood är ju också baserad på böcker. Älskar kombinationen Människa+vampyr=kärlek!
Har ni inte sett det- gör det!



Resten av dagarna denna veckan ska jag träna och vila:) På fredag ska jag och Mattias  åka till Örebro och vaccinera oss inför Thailand och göra lite annat också:) Lördag blir det jobb.. Fick schemat för caféet för hösten och fick jättemycket jobb där, det är ju bra om det inte skulle bli så mycket i vikariepoolen:)

Jag längtar efter mitt nya badrum!

/B


Åska??

Jag vill inte..

Onsdag- mitt i veckan, mitt i allt!

Mycket på gång.. Städning, tvätt, hårfärgning, hundduschning, bloggning och så vidare..

Handlade på tok för mycket grejer igår, men mest bara nödvändigheter.. Lär ju ha lite nya grejer i badrummet när det ska vara klart nästa vecka :) :)

Nu ska jag sätta fart här..

Hörs sen, funkar mitt internet bra så blir det fortsatt bilduppdatering sen.. Jihoo!



/B

RSS 2.0