Tillbaka!

Hej! På begäran från min söta syster så är jag härmed officiellt tillbaka i bloggvärlden, efter nästan ett års uppehåll. Kan medge att jag faktiskt saknat det litegrann..

Största skillnaden från mitt senaste blogginlägg tills nu är att jag numera bor med sambon i Kalmar och läser på ekonomihögskolan. Vardagen är ungefär densamma- träning, umgänge med nära och kära, matlagning och står fortfarande högt i kurs.

Det bästa med att bo i Kalmar är att jag varje dag känner friska vindar från havet och även att jag kommit närmre släkten (förutom sis som envisas med o bo kvar i Enköping ;) men också närmre gamla vänner. En annan fördel med att bo i Kalmar är att jag genom universitetet också funnit nya vänner.. Listan kan alltså göras lång!

Det jag saknar med Lindesberg är sambons familj/släkt, vänner och hundarna. Men vi försöker i alla fall ses så ofta som det är möjligt, men detta kan alltid förbättras.

Jag kan också märka en skillnad med mig själv genom att jag känner mig äldre, mer mogen. Jag uppskattar mina nära och kära mer nu än vad jag förut insåg. Träningen är inte längre bara till för att se bra ut på utsidan, utan också för att må bra på insidan- i tron om att leva med en frisk kropp så länge som möjligt. Med detta sätter jag punkt och lägger istället upp en bild på mina nya löpardojjer som ska göra mig till en ännu bättre version av mig själv! På återseende blogreaders! :)


RSS 2.0