Happy!

Ingen är gladare än jag för idag hade jag min sista mattelektion! Tjoho!

Har idag firat med godis (ajabaja) och så köpte jag mig en tidning.

Nu ska jag lämna ett brev på postlådan och samtidigt ta mig en tur runt Aspensäng:)

Hoppas ni mår lika bra som jag!


Jag hade i alla fall INTE tur med vädret..

Skulle vara duktig och ta mig till skolan för en stund sedan. Cyklade som en blöt katt i ösregn för att komma fram till en inställd lektion. Det sög.

Det var bättre väder i lördags..

 


Världens bästa gubbe - Fragaria ananassa

Är det något jag verkligen ÄLSKAR så är det jordgubbar och varje sommar blir jag besviken varje gång när de försvinner runt midsommar. Därför äter jag nu, oavsett pris, jordgubbar i princip varje dag! Det är lyx för mig!

Att superbäret har högre antioxidantinehåll än hallon, är laddade med massor av c-vitamin, folsyra och järn är ju bara ett plus! (speciellt för oss kvinnor)

Med två liter klarar jag väl mig några dagar i alla fall ;)


Holy Weather!

Jösses vilket underbart väder som har dragit in över Sverige! Man märker vilken energihöjare solen är då humöret är på topp! Idag har jag powerwalkat runt Aspensäng och nu har jag grejat lite här hemma. Ska bara dammsuga sedan ska jag ta mig ut i solen igen :)

Här kommer lite mer bilder från senaste dagarna..


Senaste dagarna i bilder

Har varit lite dålig på att uppdatera senaste tiden då vi har haft minisemester på Tjörn osv.. :)Men här får ni lite bilder iaf!


Variera!

Ibland måste man prova något nytt och inte bara äta gröt till frukost!

De här var goda och krispiga :)


Shop til' you drop

Var ju som sagt i Örebro i onsdags och handlade på mig lite;) nu får jag inte handla på ett bra tag.

Sportbh(stadium), adidaslinne, superoranget linne(h&m), tunika/klänning(h&m), mysshorts(stadium), bh(Lindex), solbrillor(h&m) och det bästa plagget blev en stickad? olle (som vi Karlskroniter säger) från Sisters!
Just ja! Köpte ju skor också Fred Perry/Nilsons

Så nu blir det nudlar framöver... ;)


Snoooooze!

Man märker att kroppen håller på att återhämta sig från sjukdom när man sover 1 timme och 45 minuter längre än det var tänkt från början.. Nu har jag i alla fall käkat frukost och ska sätta igång och greja lite här hemma. Börjar jobba kl 13.

Ska nog börja packa lite inför Tjörn imorgon:)

Vi har laddat upp inför helgen..


Tjej-tv!

Top Model och efter det blir det Desperate Housewives, kan kan inte annat än att vara nöjd med denna tv-kväll!

Lite trött efter att ha jobbat på kondiset för första gången på länge, men det gick bra ändå.

Tidigare idag var jag hos frisören och slingade utväxten, skönt att bli av med den. Klippte inget denna gången då jag försöker spara ut håret :)


Energi i en tallrik

Det har varit några jobbiga och tråkiga dagar men nu känner jag mig bättre och planen är att ta mig till jobbet imorgon.

Nu sitter jag och mumsar mellis. Idag blev det a-fil med lite grekisk yoghurt i. Även hallon, blåbär, banan, blandade nötter och frön klämdes ner. Smaskens!

Hoppas ni mår bra och att regnet försvinner snart..


Säg omelett!

Dagens lunch gjord av sambon, gott!


Varning för vitlök!

Inga vampyrer här inte! Men gud vad god maten blev, rekommenderas! Finns i Pauluns senaste bok.

Såsen till maten var fetaoströra med soltorkade tomater och vitlök.


Jag äter inte för att leva, jag lever för att äta.

Kvällens matlagning i bilder


Pancake

När jag är sjuk blir jag aldrig sugen på nyttig mat, är det någon som blir det liksom?! Kvällens måltid blev därför pannkakor. Oj, jag hade glömt hur gott det är! Självklart gjorde jag den klassiska rulltårtsrullningen med sylten inuti :)


Sjuk :(

Känns som att det inte var alls längesen jag var sjuk! Så himla drygt. Inte kunnat sova inatt. Svårt att andas, huvudvärk, halsont, täppt, världens värk i nacke och rygg. Självklart blir jag sjuk när jag behöver jobba som mest. Positiv? Jovars.. Nej, den här gången ska jag verkligen vila ordentligt så jag blir av med det en gång för alla.

Aja, hoppas ni mår bättre än jag.


Fikatime!

Då jag drabbats av halsontet från helvetet unnade jag mig lite fika på Vasakonditoriet idag, första gången på flera veckor! Jösses vad sött det var! Men det var gott med varmt kaffe i alla fall.

Har handlat som en galning idag men det var en del jag behövde som jag kommer få mycket användning av:) Mycket kläder har provats idag alltså, puh! kanske kommer bilder sen.

Nu är jag påväg hem igen, ska nog bädda ner mig direkt sedan, mår inte alls bra:( hoppas jag kan jobba imorgon..

Kram


Upplyftande väder

Jag dissar skitvädret och sitter på bussen på väg till Örebro, för lite nödvändigheter. Passade även på att äta en sallad här på bussen, inte helt simpelt men man är väl en viking;)


Deep Down Detox

Sitter här och gör det jag gör bäst- läser bloggar :p

Passar även på att rengöra ansiktet med en riktigt fräsch ansiktsmask. Dessutom är den både billig och dryg. Tummen upp.

Kom på mig själv med att tänka " jösses vilken tönt jag är som tar sådana här bilder på mig själv" men sen tänker äsch, det är väl inget fel med att vara en tönt! Det bjuder jag på!


Blä

Jobbat från 7.30 - 16.30 och nu matte 17-19. Tråkig dag?!


Helgen i bilder

I fredags var jag och Mattias bara hemma, mös och tog det lugnt. I lördags gjorde vi inte så mycket till en början, jag körde lite intervaller runt Aspensäng och lyckades pricka in ösregnet. Mina byxor var som nytvättade efteråt.. Sedan åkte vi till Felicia och Fredrik och umgicks. Kvällen och efterföljande dag kan sammanfattas av; tacogratäng, bastubad, vin, tyrolerflicka, lite sömn, sol, korv, Kommisarie Späck, skogspromenad och ugnsbakad torsk. Har trots solskydd även lyckats bränna min stackars kropp. Akta er för vårsolen!


Hockeymys

Här sitter vi och gottar oss!


Biceps å axlar

Orkade inte ta mig till gymmet så det fick bli ett pass hemma istället, lika skönt det ibland. Ikväll ska vi äta mat från wokhouse, gott! Sambon har dock däckat på soffan efter en hård arbetsdag så vi får se om vi kommer någonstans alls ;)


Clean

Bästa känslan består av ett nystädat hem ❤


Världens bästa artist

Får mig alltid på toppenhumör. Kan en artist få högre betyg? ;)

Synd att man aldrig han se stjärnan! :/


Freeeedag!

Trots att det har varit en kort jobbvecka så är det så skönt med fredag! Har jobbat innan idag och nu har jag suttit och latat mig framför tvn. Men nu ska jag lyfta på rumpan för det är dags för städning och sedan gymträning.

Jag är sjukt sugen på godis idag men jag ska inte äta något, på måndag har det gått tre veckor sedan jag åt sötsaker! *klapp på axeln*

Ha en bra fredag allihopa!


Positiv motsats


Jag vill vara brun! Hade mycket mer färg förra året i maj men nu har jag hört rykten om att snön ska falla i dagarna. Ogilla! Detta är då dagens I-landsproblem.
Idag har kännt mig som en riktigt tjatmoster på jobbet, sprungit efter barn hela dagen. De har så mycket myror i brallan när det är bra väder.

Nej, nu ska jag ta mig ut på promenad så den här negativa energin rinner av mig.

Tjo och tjim imorgon är det fredag! Igen.

Effektivitetens ansikte

Det är jag det! Åtminstone idag.. Skrev imorse en "bocka-av" lista och nu är samtliga punkter avbockade! Det känna skönt i själen :)

Förövrigt har det varit en väldigt bra dag idag tycker jag! Hoppas ni också mår bra i SOLEN :)

Nu ska jag iväg och jobba en kortis. I veckan har jag inte mycket planerat förutom lite jobb och så ska jag försöka få till en hel del träning.


Igår hade vi lite mysmiddag, en tisdag! Inte helt fel..


Första maj välkommen!

Tiden flyger förbi, snart sommar! Men det gillar jag skarpt för det är helt klart min favoritårstid :)

Igår blev det som sagt grillning hos Felicia och Fredrik. Det blev en väldigt lyckad kväll, så lyckad att jag välkomnade John Blund vid halv fyra snåret.. 😃 Det tackar vi för!

Idag har jag inte åstadkommit särskilt mycket, lapat sol hos svärföräldrarna, lovely! Nu på eftermiddagen har jag iaf tvättat så jag inte skulle känna mig helt förslappad..

Som sagt, ledsen att det blir mycket matprat/bilder här på bloggen men får hoppas ni gillar det lika mycket som jag.


RSS 2.0