Grilltider!

Härligt härligt! Nu är vädret på rätt spår!

Härligt väder medför sug i grilltarmen;)
Igår grillade vi lax och åt hemmagjord aioli till, fisk är verkligen kalas!

Nu ikväll blir det grillning igen, fast hemma hos Felicia och Fredrik, det är ju valborgsmässoafton så det slinker nog ner några vinglas också... :)Det ska bli trevligt!

Idag har jag och Mattias gjort lite ärenden på stan och så lunchade vi i solen på Bellas, mysigt!

Mycket mat i den här bloggen men sorry jag äter mycket ;) Hoppas ni får en kanonkväll för det tänker jag ha!


Go Bananas!

Mosad banan på havregrynsgröt är helt AMAZING! Tillbaka till barndomen..


Sambal oelek

Kvällens middag blev fläskytterfilé med sambalgräddsås och potatis, smarrigt, sa magen!


Sol!

Här sitter vi och äter ananas och bara njuter!


Mysfaktor = hög

Kände mig lite halvkrasslig igår så jag skippade gymmet (typiskt när man väl har kommit igång) och tog en promenad istället. Mattias hämtade hunden Wilma som vi inte haft här på länge, så då blev det mys för hela slanten! Jag slängde ihop lite tacos och så kika vi på Let's Dance (undrar vem som åkte ut föresten?) och "The girl with the dragon tattoo" . Orkade inte titta klart på hela filmen så vi gick o la oss.

Nu på morgonen har jag rastat Wilma och så har vi i sedvanlig lördagsordning ätit gofrukost :) nu är jag sådär härligt trött så nu ligger vi och myser igen jag och Wilma 😃

Gjorde guacamole till tacosen igår, skitgott att göra egen!


Träningsvärk

Har lyckats ta mig till gymmet hela två gånger denna veckan (klapp på axeln ;)
Låter inte mycket men det är det om man tänker på att jag inte tränat ordentligt på några månader, skönt att vara igång igen! Försöker satsa mycket på löpning/jogging nu. Det kommer ju bli lättare ju mer man håller på så nu gäller det att hålla i =) Kör på löpband nu i början men tanken är ju att springa mer ute sedan.. Funderar då på att lägga ner gymmet ett tag och köra mer uteträning och styrketräningen kan jag lika gärna göra hemma. Även om jag inte har så mycket vikter så funkar ju den egna kroppsvikten väldigt bra om man inte vill bli superbiff =) Sen spar man ju pengar på att inte ha dyra gymkort.. :)

Har extrem träningsvärk i triceps, inte skönt att lyfta ungar med de här armarna just nu.. Men snart är det ju helg ändå=)

Hoppas ni mår bra, imorgon är det  ju FREDAG!!


Min kära sambo har införskaffat sådana här. Mr Monkey =)

Begär




Skulle vilja fylla på med lite nyheter i garderoben..



Onsdag

Inspirerande rubrik va? :p

Nu har jag jobbat klart för dagen, skönt! Har tittat på tv en sväng för att vila huvudet litegrann.. Tänkte nu diska och sedan försöka ta mig ner till gymmet. Taggad? Hell no! Hade gärna sovit några timmar..Trodde att det var pollen som gör mig så trött men jag äter ju tabletter mot det, antingen har dem ingen effekt eller så är det något annat som bidrar till min trötthet. Vad vet jag?

Redan onsdag idag, dagarna går extremt fort! Snart helg igen =)


Snart åker vi till Tjörn igen.. Ska bli så jäkla kul!!







Tack min snälla vän Felicia att vi får den stora äran att återigen åka till denna underbara plats! =)

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Vilken tur att jag hann ta vändan runt Aspensäng! Från strålande sol till ösregn! Detta är väl en sista släng av aprilvädret (hoppas jag)


God morgon!

Vad underbart det är när man vaknar, studsar upp ur sängen och upptäcker att solen strålar in i lägenheten! Energi!


Chicken ala Bella

Ikväll är jag själv då mitt hjärta är i Göteborg 😞 Men jag har haft fullt upp så dagen har gått fort ändå.. Nu ikväll har jag dammsugit, varit på promenad och lagat mat.

Jag gjorde en kycklinggryta med bl a lök, svamp och tomat. I detta hade jag crème fraîche med parmesan och vitlök.. En skvätt grädde slank ner också..Det hela blev enligt mig delicious!


Kvällspromenad


A little bit of heaven

Hela dagen har jag längtat efter mitt favoritmellanmål så nu har jag njutit!

A-fil med kiwi, Ica's "Gott-liv müsli", cashewnötter, mandlar och russin. Älskar när den sura filen möts av söta russin och nötter med gott tuggmotstånd:) Är helt galen i detta:p


Helgen som gått..

Har varit dålig på att blogga denna helgen men jag har haft annat att göra ;)
I fredagskväll var vi hos Mattias föräldrar och hade det mysigt, vi åt mat från WokHouse och tittade på film. Samtliga somnade sött i soffan, den klassiska fredagströttheten slog till ☺

I lördags så hade vi först en lugn och skön morgon med gofrukost:) Sedan åkte Mattias, Jimmy och jag mot Örebro. Det blev shopping på Marieberg och mat på Brasseriet! Mycket gott! Kvällen avslutades med filmen "Hungergames" på bio.. Udda film men ändå bra!

Och så lite bilder..


Äntligen fredag!

Vilket skrotväder! Kallt och blött. Hujueda mig! Nej, nu vill jag ha ljumma vårvindar och strålande sol :).

Dock är jag lika glad för det för det är ju fredag idag.. Tjohoo!
I helgen har jag bestämt mig för att ha världens bästa myshelg. Man får ju passa på när det är ligga-inne-och-kolla-på-film-och-äta-en-massa-gott-väder! Yes!

Har även fått tummen ur och ringt till vårdcentralen för att ta reda på vad det är för fel på min mage. Det känns som att väldigt många man pratar med har just problem med magen. Trist! Och som Svensson, Svensson Gustav en gång så fyndigt sa: "Är inte magen glad är inte heller människan glad." Så sant som det är sagt.

So long, hoppas ni får en kalasfredag!


Kvällslektyr

Köpte Sofis Mode som en liten belöning till mig själv för att jag klarade provet:)

Gwyneth Paltrow är på omslaget, hon är så himla vacker tycker jag! Bra skådis också..


Gimme gimme rice and curry

Dagens middag gjort av Mattias :) Baconinlindad kycklingfilé med ris och currysås! skönt att bli bortskämd ibland.. 😃


Tummen upp

Max Factors nagellack är riktigt bra tycker jag! Lättapplicerade, håller bra och fina färger. Mitt är ganska klarrött nästan korall :)


Handen ser helt rynkig ut, man är ju inte tjugo längre;)

 


Jippie!

Klarade matteprovet! Det trodde jag aldrig och konstigt nog gick det ganska bra också ( tillåt mig att skryta;) Min magkänsla stämmer verkligen inte alls, ibland:o Som ett brev på posten fick jag som en gåva från ovan världens huvudvärk. Det är väl morgonens nervositet som gör sig påmind. Nu ska jag dammsuga lägenheten och sen lägga mig en stund så jag orkar motionera lite sen!

So long hoppas ni mår bra :).


Fruktstund har guld i mun

Mums, jag tröttnat aldrig!


Grått

Trist dag idag tycker jag! Mulet väder med snöblandat regn lite periodvis..Och här sitter man ensam och pluggar matte haha:)

Men smilbanden reser sig när jag tänker på att mitt hjärta kommer hem sen och att det är Desperate Housewives ikväll:) Det är också en ny och galen säsong av Top Model som drar igång.. Stackars, stackars sambo! ;) Tur att han är så snäll :)


Med smak av sommar

Dagens mellis består av a-fil med färska jordgubbar:) man kan ju i alla fall drömma om sommar..;)


Burn some fat!

Dagens träning:


Spring is out

Hade planer på att cykla till gymmet idag men det snöar verkligen för fullt!(svårt att fånga det på bild, ser inte så mycket ut men nu är marken vit) så nu stannar jag nog inne och kör ett litet pass:)

Denna veckan blir det en himla massa plugg, det har kommit lite i skymundan så nu gäller det för mig att sätta fart! Ska även till skolan idag för lite hjälp.

Skickade in ansökningen till högskolan igår, jösses vad många ut utbildningar jag har sökt! Snacka om att vara osäker på vad man vill göra men nu är det bara att hoppas man kommer in på något så blir det nog bra:)

Hoppas ni mår bra i väderrusket..


Dagens lycka!

Ikväll har vi avnjutit köttfärslimpa med fetaost och soltorkade tomater. Till detta hade vi potatis och svampsås:) Trodde det skulle bli för mycket med både soltorkade tomater i limpan och svampsås men det gifte sig väldigt bra! Använde oss utav lergryta och gud vad saftigt köttet blir! Rekommenderas :)

Innan middagen körde jag ett litet pass runt Aspensäng, varvade powerwalk med jogging. Måste försöka komma igång nu igen när man har varit lite halvkrasslig hur länge som helst.


Helgens festligheter

I fredags var jag på tjejkväll hos min fina vän Felicia, det bjöds på god mat och efterrätt och såklart mycket girltalk:) mycket trevligt! Tack för det! Inte så bra bilder då jag inte vant mig vid Iphonen ännu men det får duga:) Hoppas ni också haft en bra helg!


Ruttet

Inte kul att plugga en söndag som bjuder på så vackert väder :(


RSS 2.0